Жилищна сграда ГАМА

Населено място:София
Инвеститор:„Планекс Инвест“ ООД
Архитект:ПроАрх
Етап:в строеж
Година на реализация:2017
Функционално предназначение:жилищна сграда, 10 500 м2
ГАМА е модерна и функционална жилищна сграда, изцяло съобразена с нуждите на активния градски човек. Тя предлага всички елементи на съвременната и комфортна среда на обитаване:
удобен достъп до най-активните точки на града; добре устроен жилищен район; близост до паркови пространства; иновативно и качествено изпълнение.
Сградата се намира непосредствено до бул. „Г.М.Димитров“, на границата между кв. Витоша и Студентски град.
В сградата има 2 подземни и 8 надземни жилищни нива.  На партерния етаж са развити площите с обществено предназначение – ресторант, детски център, офиси. Жилищните имоти са разположени от втори до осми терасовиден етаж. Паркирането за живущите е осигурено на двете подземни нива, където са разположени и основна част от складовите помещения.
Жилищата се предлагат с цялостно окабеляване (ТV, Internet, телефон), монтирани ключове и контакти, ВиК изводи на тапа, 5-камерна PVCдограма с нискоемисионно и мултифункционално стъкло, вътрешни подпрозоречни первази от врачански варовик.  Предвидено е централно парно отопление, с монтирани радиатори и ултразвукови топломери за всеки имот, разположени в инсталационни кутии в общите части.

Portfolio Details

Client Планекс Билд

Type of work Отоплителна инсталация

Starting Date 01.12.2016

Completed Yes

Live Website http://www.planex.bg/articles/278/gama-residential-building.html