Toshiba ESTIA R32 (All In One)

Air-to-Water Heat Pump (All In One)

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ И УСТОЙЧИВОСТ

Иновативната гама ESTIA R32 отговаря на нарастващото търсене на алтернативи на конвенционалните решения за отопление. Тенденция, движена от нарастващата осведоменост за извънредните климатични ситуации и атрактивните правителствени стимули за приемане на по-устойчиви решения. Предоставяйки високи нива на привлекателност чрез впечатляващите си спецификации за капацитет за отопление на помещения и производство на топла вода, тази  усъвършенствана термопомпа въздух-вода също ще намали сметките за енергия в сравнение с газовите или нафтовите котли и електрическите нагреватели.

ГАРАНТИРАН КОМФОРТ

С най-съвременната технология за впръскване на течности, новият двоен ротационен компресор на Toshiba позволява на ESTIA R32 да доставя вода към отоплителните мрежи при температури, които гарантират целогодишен комфорт. Това е вярно дори по време на изключително студени периоди (65°C температура на изходящата вода за размери 8 и 11 kW). За максимално благополучие, ESTIA R32 произвежда гореща вода за битови нужди дори при изключително високи външни температури (+43°C). Вграден резервен нагревател с мощност 3, 6 или 9 kW осигурява допълнително отопление и БГВ, когато е необходимо.

ЛЕСНО ИНСТАЛИРАНЕ

  • Елегантен и компактен дизайн (H1700xW600xD670mm) за отопление на помещения и производство на битова гореща вода, за да пасне на всеки интериор
  • Електронен сензор за воден поток за точен контрол на водния поток
  • Резервен електрически нагревател 3, 6 или 9kW
  • Бойлер за гореща вода Емайлиран стоманен 210 литра
  • R32 хладилен агент
  • Разширителен съд 10 литра
  • Високоефективен споен пластинчат топлообменник
  • Тръбен топлообменник с голям капацитет

Производство на битова гореща вода

ESTIA R32 предлага хидромодул All-In-One за отопление и производство на битова гореща вода, с интегриран резервоар 210 литра. Това елегантно решение за новопостроени имоти има компактен отпечатък – само 600×670 мм – за да пасне на всеки интериор. За проекти за обновяване, които изискват подмяна на газов котел, ESTIA R32 се предлага и с монтиран на стена хидромодул , предлагащ голям избор от външни вместимости на бойлерите за битова гореща вода (150, 210 или 300 литра).

КОНТРОЛНИ ЗОНИ

КОНТРОЛНИ ЗОНИ

Две независими зони: Термопомпените системи въздух-вода на Toshiba могат да управляват две независими зони. Това решение позволява доставка на вода до различни емитери при различни температурни нива до 55°C.

KEYMARK СЕРТИФИЦИРАН

KEYMARK СЕРТИФИЦИРАН

Мощните термопомпи Toshiba Estia са сертифицирани от Keymark.

ВЕКТОРНО УПРАВЛЕНИЕ

ВЕКТОРНО УПРАВЛЕНИЕ

Toshiba Inverter използва новия векторно управляван Intelligent Power Drive Unit, който позволява по-широк диапазон от честоти и напрежения.

ВЕКТОРНО УПРАВЛЕНИЕ

ВЕКТОРНО УПРАВЛЕНИЕ

Toshiba Inverter използва новия векторно управляван Intelligent Power Drive Unit, който позволява по-широк диапазон от честоти и напрежения.

ТОПЛА ВОДА

ТОПЛА ВОДА

  • Температура на изходящата вода до 55oC.
  • Температура на битовата гореща вода: от +40oC до +75oC.
ДИСТАНЦИОННО

ДИСТАНЦИОННО

Дистанционното управление е проектирано да бъде просто, интуитивно и лесно за използване.

СЪВМЕСТИМОСТ

СЪВМЕСТИМОСТ

Термопомпените системи Estia могат да се използват в комбинация с различни видове излъчватели: съществуващи отоплителни нискотемпературни радиатори, подово отопление или вентилаторни конвектори.